مقالات همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت

مروری بر روش های استخراج روغن های ضروری و کاربرد آن ها در صنایع غذایی

نویسندگان : اسماعیل غنیمتی1 حسین زارع ولوکلائی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : اسماعیل غنیمتی
کد IOI مقاله : XGHB-KECEB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECEB

مروری بر نحوه ی کنترل کردن ضایعات کارخانه ی آب سیب و استفاده از آنها جهت کاهش آلودگی های زیست محیطی

نویسندگان : پارسا قاسمی1 سارا فیصلی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : سارا فیصلی
کد IOI مقاله : XGHB-KECEC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECEC

مروری بر انواع تقلبات رایج در شیر و روش های شناسایی آنها

نویسندگان : پارسا قاسمی1 سارا فیصلی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : سارا فیصلی
کد IOI مقاله : XGHB-KECED
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECED

بسته بندی های فعال مواد غذایی مبتنی بر نانوالیاف الکتروریسی شده

نویسندگان : ثمین صمدزاد1 فرزاد برزگر مروستی2 سعید داداشی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بسته بندی مواد غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : ثمین صمدزاد
کد IOI مقاله : XGHB-KECEE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECEE

ارزیابی اثر اوره به عنوان منبع نیتروژنی بر محتوای پروتئین محلول کل ریزجلبک اسپیرولینا (آرتروسپیرا) پلاتنسیس

نویسندگان : ندا خیری1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : ندا خیری
کد IOI مقاله : XGHB-KECEF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECEF

مروری بر نقش نانو فناوری در کشاورزی جهت بهبود ایمنی غذایی

نویسندگان : فرشته علیزاده1 سارا دانشجو2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : فناوری‌های نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : فرشته تاجیک
کد IOI مقاله : XGHB-KECEG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECEG

کاربرد بیوسنسور در ایمنی و امنیت غذایی

نویسندگان : دانیال باغبان شاه آبادی1 صابر امیری2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : فناوری‌های نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : دانیال باغبان شاه آبادی
کد IOI مقاله : XGHB-KECEH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECEH

استخراج ترکیبات زیست فعال از ضایعات و پسماندهای موادغذایی و کاربرد این ترکیبات در تولید غذا و دارو

نویسندگان : دانیال باغبان شاه آبادی1 صابر امیری2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : دانیال باغبان شاه آبادی
کد IOI مقاله : XGHB-KECEK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECEK

تحلیلی بر وضعیت اقتصاد خانوار و امنیت غذایی ایران طی دهه گذشته

نویسندگان : فرزانه شهردمی1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سبد غذایی مطلوب و اقتصاد خانواده
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : فرزانه شهردمی
کد IOI مقاله : XGHB-KECFZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECFZ

پست بیوتیک ها: روش های تهیه و کاربرد آن ها در صنایع غذایی

نویسندگان : زهرا احمدی1 فخری شهیدی2 سحر روشنک3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر محورهای مرتبط با امنیت، ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : زهرا احمدی
کد IOI مقاله : XGHB-KECFA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECFA

بررسی تغییرات هزینه های تامین سبد غذائی مطلوب جامعه ایرانی و وضعیت آن در کشور در چند سال اخیر

نویسندگان : الهام حججی نجف آبادی1 سعید صادقیان2 دکتر حامد پورآرام3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سبد غذایی مطلوب و اقتصاد خانواده
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : الهام حججی نجف آبادی
کد IOI مقاله : XGHB-KECFB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECFB

مروری بر بسته‌بندی هوشمند مواد غذایی؛ تحولی نوین در صنعت غذا

نویسندگان : اسما سیدیان یزدی1 الهه اشراقی کاخکی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بسته بندی مواد غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : الهه اشراقی کاخکی
کد IOI مقاله : XGHB-KECFC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECFC

ایمنی غذای سالمندان با استفاده از پرینت سه بعدی

نویسندگان : صبا باقرزاده یگانه1 آرش قیطران پور2 سینا شفیعی سیارستاقی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : فناوری‌های نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : صبا یگانه
کد IOI مقاله : XGHB-KECFD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECFD

پتانسیل‌های مفید سلامتی‌بخش با مصرف غذاهای اسنک (میان‌وعده)

نویسندگان : حسن صباغی1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر محورهای مرتبط با امنیت، ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : حسن صباغی
کد IOI مقاله : XGHB-KECFE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECFE

مروری بر نحوه ی کنترل کردن ضایعات کارخانه ی گوشت وکشتارگاه ها و استفاده ی از آنها جهت کاهش آلودگی زیست محیطی

نویسندگان : پارسا قاسمي1 سارا فيصلي2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : پارسا قاسمي
کد IOI مقاله : XGHB-KECFF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECFF

صفحه 4 از 8